ot 1va kam 2ra i ot 3ta kam 2ra pridarpva .... ot 1va kam 2ra s mnogo oboroti vse edno saediniteljat buksuva . inache si varvi dobre , redi gi vsichki skorosti . prosto iskam davzema merki po ot rano . ako njakoi moje da me svetne shte sam mu mnogo blagodaren
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с 2рa на selespeed
Collapse
X
-
Добре дошъл колега! Моля пиши на кирилица, както е по правилата за нашия форум. Ако нямаш инсталирана, ползвай кредора.
По въпроса ти, виж тази тема, може да ти е от полза. Дългичка е, но според мен си заслужава четенето.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
Пробвай с една калибрация на Селето и съединителя с Екзаминер,ФЕС....или каквато и да е диагностична апаратура поддържаща тази функция.........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеПробвай с една калибрация на Селето и съединителя с Екзаминер,ФЕС....или каквато и да е диагностична апаратура поддържаща тази функция.........
За това никаква апаратура не му трябва.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМоже да пробва и това:http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...lespeed&page=2
За това никаква апаратура не му трябва.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Преди всичко трябва да се види на колко мм. е кис пойнта на съединителя,преди да се правят калибрацииFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment